De Draadkroon

De Draadkroon
Op de Kreadoe en Kerstbeleving hobbybeurzen waar we de afgelopen weken hebben gestaan, kregen we vaak de vraak “Hoe wordt zo”n frame gebruikt?”  Om een idee te geven wat je allemaal met zo’n frame kan heeft Lenie hier een mooi voorbeeld gemaakt.
De draadkroon is 30 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm.

Om te beginnen heeft ze met (zwarte) Plisseetaft de

strokrans bedekt. Dit scheelt tegen inkijk zodat je de stro niet ziet en is ook meteen lekker schoon. Daarna is de draadkroon omwikkeld met vilt. In een eerdere poging had ze viltlint met sterren gebruikt. maar dat bleek niet echt zichtbaar.

De draadkroon is daarna los op de krans gezet waarna ze is en begonnen met lijmen, (natuurlijk met een lijmpistool), met een beetje lijm zet je de draadkroon  zo vast op de krans

Nadat alles netjes op elkaar zat, is Lenie begonnen met het opvullen van de krans. Hiervoor heeft ze gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, maar ook kerstballetjes en lila kerst hangdeco. Als laatste heeft ze het afgemaakt met goudkleurige bouiloneffect draad waaraan ze een aantal van de  lila kerst hangdeco heeft opgehangen. En met resultaat!

   
 
Bent u nu helemaal geïnspireerd en wilt u ook aan de slag met een draadkroon of een van de andere hierboven gebruikte materialen? Kijk dan snel op www.goedkoop-bloemschikken.nl! Uiteraard kunt u hier ook voor andere materialen een voorbeelden terecht.

aangeboden door: http://www.goedkoop-bloemschikken.nl op http://goedkoopbloemschikken.blogspot.com Bloemschikken Bestel WEL op http://www.goedkoop-bloemschikken.nl Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

Advertenties