Bloemstuk maken op trouwauto Autorondella van E 18.49 voor E 13.69

Aanbieding Autorondella een grote steekschuimhouder met zuignap voor op de auto. De afmeting van de houder is +/- 20*13 cm Gebruik: Neem een bak die ruim gevuld is met water en groot genoeg is voor het steekschuim of in dit geval de autorondella die u wilt gaan gebruiken. Leg de steekschuim autoboekethouder in het water en laat het  rustig vol zuigen, niet op duwen of aan draaien, dit geeft nadelig effect, er ontstaat dan een luchtbel binnenin die er niet meer uit kan waardoor het steekschuim beschadigd is.

Het steekschuim kan gerust enige tijd in het water blijven liggen, en het bloemstuk regelmatig bij gevuld worden. Het is echter niet mogelijk als het eenmaal uitgedroogd is weer nat te maken en opnieuw te gebruiken. Tip vul het water met snijbloemenvoedsel speciaal geschikt voor steekschuim. Wilt u de bloemen nog extra beschermen tegen uitdrogen. In de wind en zon op de auto gaat dat soms sneller dan je denkt. Spuit de bloemen als het bloemstuk af in in met Clear Life.

We krijgen regelmatig de vraag of dat nou wel echt vast zit, : het is er speciaal voor gemaakt. Maar de meeste trouwauto’s worden gepoetst en in de was gezet. Dan is de lak vet en dan blijft de zuignap niet goed zitten. Let er dus op dat waar het autostuk moet komen dat daar geen was oid zit, gebruik anders eerst even een doekje met reinigingsmiddel om te ontvetten. Let op dat dat middel wel geschikt is voor autolak!!
aangeboden door: http://www.goedkoop-bloemschikken.nl/  op http://goedkoopbloemschikken.blogspot.com/ 
Bloemschikken Bestel WEL op http://www.goedkoop-bloemschikken.nl/  Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

Advertenties